Vi får svært mange henvendelser om opprettelser av nyheter, arrangementer og annet. Vi ber om forståelse for at det i travle perioder kan ta litt tid å få satt av ressurser til publisering og endring av nettsider, så pass på å være ute i god tid med å sende inn saker som skal til publisering. I travle perioder kan det ta opp til syv dager å få publisert en nyhet eller et arrangement, så husk å sende informasjon til oss i god tid.

Husk at vi som jobber med web ikke nødvendigvis kan noe om ditt fagfelt. Du er spesialisten, vi er generalister. Det som er innlysende for deg er ikke nødvendigvis intuitivt for oss. Husk derfor å bekrive nøye hva det er du ønsker, og hva som er viktig med det du vil ha publisert. Da kan vi hjelpe deg mye bedre og raskere med en gang.

Hvis du skal:

  • opprette et arrangement, en nyhet, informasjon om en ansatt, eller oppdatere og endre en webside som allerede finnes - velg riktig SKJEMA, fyll inn og trykk på send.
  • opprette en helt ny studieside eller et enkeltemne - last ned riktig MAL, fyll inn infomasjonen, lagre og send den som vedlegg til marked@vid.no.

Skjemaene fungerer best i oppdaterte nettlesere som Chrome, Firefox og Edge. Gamle versjoner av Internet Explorer kan oppleve problemer.

Ta kontakt med marked@vid.no dersom du har spørsmål eller det er noe du lurer på.

Trenger du hjelp?

Generell henvendelse